Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/clijcat.cat/web/Connections/municipi.php on line 9 Municipi Lector
   
Logo
   
     

QUÈ PRETEN ?


El programa MUNICIPI LECTOR pretén involucrar tota la comunitat de la població en els següents objectius:


A. Promoure el gust per la lectura entre els infants de la població des de l’escola bressol fins a 6è de primària.

B. Aconseguir un major nivell de lectura en els infants de la vila.

C. Implicar a totes les entitats del municipi (escola de primària, escola bressol. Biblioteca, llibreria, ajuntament...), així com a tots els ciutadans, en el projecte.

D. Assolir un compromís ferm per part de tota la societat envers la lectura i el desenvolupament de la mateixa.

E. Formar ciutadans compromesos i responsables per a la millora del seu interès per l’entorn i la cultura partint de l’activitat lectora com a forma d’ampliar la visió del món.

 

El CERLALC (Centro regional para el fomento del libro en América Latina, el Caribe, España y Portugal), a través de la investigadora Gemma Lluch de la Universitat de València, fa el seguiment i avaluació del programa Municipi Lector, per objectivar els resultats i analitzar com, aquest programa de foment de la lectura, pot cohesionar la vida ciutadana.

Dels resultats, CERLARC farà un informe d'avaluació que servirà per elaborar indicadors de lectura que puguin objectivar els resultats de l'experiència 
 
 
 
 

foto1