Una història de... colors, nombres, formes, contraris

Una vegada més, Combel ens sorprèn amb uns llibres molt atractius que plantegen la identificació de determinats conceptes, com els colors, les formes, els nombres i els contraris, a través d’una història que, essencialment, s’articula a partir de la il·lustració, amb un text molt breu que es limita a transcriure la imatge. Cada títol és obra d’un il·lustrador diferent: Mercè Canals, Lluís Farré, Sebastià Serra i Roger Zanni, respectivament, la qual cosa fa molt variada l’estètica de la col·lecció. El que distingeix aquesta proposta d’altres de similars és que els llibres, impresos en cartó gruixut, incorporen uns encaixos  que els lectors podran extreure fàcilment per completar la pàgina final del volum, en una mena de joc d’identificació de cadascun dels conceptes treballats.

Es tracta, doncs, d’una col·lecció molt bàsica, pensada per als lectors més petits. I aquí és on rau precisament el problema: la inclusió de peces manipulables fa que els llibres no siguin recomanables per als nens menors de 36 mesos... Si volem que els més menuts mirin els llibres i juguin amb les peces, hauran d’estar acompanyats d’adults, que sempre és una bona manera de fomentar la lectura!

Mònica Baró

Fitxa

Una història de... colors, nombres, formes, contraris

Escriptor/a: Diversos autors

Il·lustrador/a: Mercè Canals / Lluís Farré / Sebastià Serra / Roger Zanni

Lloc: Barcelona

Editorial: Combel

Pàgines: 12

Any: 2017

ISBN: 978-84-9101-165-1; 978-84-9101-163-7; 978-84-9101-

Edat: per als més petits

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris