Un món de jocs

Un nou llibre d’Àngels Navarro que ens presenta més de 80 problemes d’enginy per passar una molt bona estona.

En aquesta ocasió, el llibre presenta un format gran que permet crear els escenaris en què trobarem les pistes per resoldre els enigmes, que requereixen uns bons dots d’observació, de deducció i de lògica. A cada escenari s’hi plantegen de cinc a set activitats variades relacionades amb el tema il·lustrat, com ara recuperar missatges mig esborrats, fer càlculs diversos, resoldre problemes, superar proves, passar per laberints o fer sopes de lletres. Els enigmes presenten diversos nivells de dificultat, la qual cosa fa que el llibre sigui apte per a edats diverses, però també pot generar algunes frustracions en els lectors més menuts.

Les il·lustracions de Jordi Sunyer responen amb eficàcia a la funció d’aquest llibre joc, i a cada doble pàgina recreen espais com l’interior d’un observatori espacial, un castell medieval, Venècia, el Pol Nord, l’antic Egipte, Mèxic, una estació d’esquí o la sabana africana, on, per exemple, haurem de comptar els ocells que hi veiem, per amagats que estiguin, identificar els animals que hi ha dibuixats, deduir el pes de diversos animals, troba l’animal infiltrat o descobrir quina és la serp amb dos caps d’entre un garbuix de serps entortolligades. A les darreres pàgines del llibre hi podem trobar el solucionari, molt útil per sortir dels atzucacs!

Mònica Baró

Fitxa

Un món de jocs

Escriptor/a: NAVARRO, Àngels

Il·lustrador/a: Jordi Sunyer

Lloc: Barcelona

Editorial: Combel

Pàgines: 36

Any: 2015

ISBN: 9788491010296

Edat: a partir de 9 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris