Quan les coses es mouen

Sabeu què passa a la selva quan un hipopòtam es desperta? I quan badalla? I quan es banya o juga? Com reaccionen els altres animals quan la selva es capgira després que l'hipopòtam passegi?

Amb una estructura senzilla i repetitiva, l'autor aconsegueix un resultat excel·lent en aquesta obra. Permet fer hipòtesis i anticipacions que tant agraden als més xics, conté una gran dosi d'humor i l'estructura cíclica ajuda a mantenir l'atenció dels oients. A més a més, és d'aquelles històries que són agradables de ser llegides en veu alta, que et permeten interpretar personatges i sons.

Les il·lustracions casen perfectament amb el text i omplen de color i alegria la història. Només caldria reflexionar per què els animals grisos (el mateix hipopòtam i l'elefant) els han pintat de color blau.

En definitiva, tenim un llibre rodó que de ben segur funcionarà entre els petits que ja comencen a conèixer algunes lletres i que els encanta que els expliquin històries divertides i esbojarrades.

Marc Rodríguez Juanola

Fitxa

Quan les coses es mouen

Escriptor/a: ARJONA, Juan

Il·lustrador/a: Marta Antelo

Lloc: Barcelona

Editorial: Combel

Col·lecció: Cavall, Trot

Any: 2017

ISBN: 978-84-9101-239-9

Edat: per als més petits

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris