Plouen poemes!

A la presentació d'aquest llibre, les autores diuen: «Aquesta antologia vol oferir als infants una oportunitat per dir, sentir, llegir o compartir poesia amb altres infants i amb els adults del seu entorn.» «S'hi inclouen textos creats específicament per a infants i altres que, inicialment, l'autor havia adreçat a un públic adult, però que presenten elements atractius per a lectors d'edats diverses.»

És un recull excel·lent on podem trobar poemes d'autors consagrats com Maragall, Verdaguer, Garcés o Martí i Pol; de poetes que han escrit especialment per als infants, com Desclot, Raspall, Casas o Vallverdú, i fins i tot poemes de nens i nenes que deuen haver tingut la sort de viure en un entorn on la poesia ha estat present.

L'edició és excel·lent: paper gruixut i de tacte agradable, cobertes amb solapes, il·lustracions acolorides de formes geomètriques, punts i ratlles. Són d'agrair, a més de l'índex general, els índexs de títols, d'autors, d'agrupacions temàtiques, i la bibliografia de referència.

Un llibre que hauria de ser present a totes les aules escolars, a totes les biblioteques, centres d'esplai, corals... i a totes les llars.

Llibreters, és un llibre de fons. No el tracteu com a novetat que passa, sisplau!   

Fitxa

Plouen poemes!

Escriptor/a: DIVERSOS AUTORS

Il·lustrador/a: Morad Abselam

Selecció: Vanessa Amat, M. Carme Bernal, Isabel Muntañá

Lloc: Vic

Editorial: Eumo

Pàgines: 128

Any: 2017

ISBN: 978-84-9766-591-9

Edat: d´interès general

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris