Monstruari

Àngels Navarro ens regala, un cop més, un llibre que posa a prova l'enginy, la capacitat d’observació, memòria, raonament lògic, comprensió lectora o, fins i tot, les habilitats manipulatives dels lectors. I ho fa amb reptes ben variats: buscar diferències, recordar imatges, moure’s dins d’un laberint, identificar seqüències o fer un treball manual com pot ser personalitzar una samarreta o fabricar bava de monstre. Amb aquesta diversitat d’activitats, l’autora s’assegura que, qui més qui menys, en trobarà unes quantes del seu gust.

Les il·lustracions d’Eva Sans, humorístiques, molt expressives i amb combinacions extremes de colors, són essencials per donar vida a aquesta proposta: fan entenedor el text i el repte que planteja (clau en una obra d’aquestes característiques!), i creen unitats cromàtiques i estètiques que ajuden a distingir quan comença i acaba un joc. S’evidencia una cura especial pels detalls.

Es tracta d’un llibre eficaç: és entretingut, divertit i farà passar una bona estona als lectors. Per als qui dubtin, hi ha les solucions al final.

Aurora Vall Casas

Fitxa

Monstruari

Escriptor/a: NAVARRO, Àngels

Il·lustrador/a: Eva Sans

Lloc: Barcelona

Editorial: Combel

Pàgines: 64

Any: 2015

ISBN: 978-84-9101-002-9

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris