El món perillós.

Una història d’una nena valenta cansada de les pors del adults i que, un bon dia, decideix descobrir per ella mateixa què hi ha de veritat en tantes renúncies i històries transmeses de generació en generació i que l’obliguen a renunciar a moltes coses de la vida. És interessant com la protagonista, l’Alba, decideix anar a la recerca de la veritat després de «fer uns morros de pam».
Bàsicament ens trobem amb una al·legoria del poder dels infants per trencar les pors acumulades pels adults. Una història antiga en clau moderna on, en aquest cas, l’ésser maligne està representat per la natura desconeguda i, per tant, temuda, enfront de la ciutat i els aparells, tots ells coneguts i per tant valorats.
La il·lustradora ha triat la tècnica del collage i ha creat uns personatges força suggeridors en la línia de la narració, de manera que aporta suggeriments positius i enriquidors.

Gemma Lluch

Fitxa

El món perillós.

Escriptor/a: MOLIST, Pep.

Il·lustrador/a: Mercè Canals.

Lloc: Barcelona.

Editorial: Baula.

Col·lecció: Ala Delta

Pàgines: 48p.

Any: 2003

ISBN: 84–479–1117–9

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris