Tula, la tortuga

Aquest llibre és una reedició del publicat el 1964 per Editorial La Galera. Impecablement imprès i molt ben editat, narra la història d’una tortuga que arriba a casa d’uns nens. Els infants en tenen cura i poden anar observant-ne els costums i el  cicle estacional. Les il·lustracions són precises, netes, clares, amb molt predomini del blanc i un ús del color ric i molt atractiu. El text mostra com la senzillesa no està renyida amb la bona escriptura. 
L’Associació de Mestres Rosa Sensat continua la seva lloable tasca de rescatar obres que han quedat descatalogades i que val la pena torna a tenir a les nostres lleixes. Cal que els nostres joves no únicament estiguin pendents de les novetats, sinó que aprenguin a assaborir llibres històrics. És per això que noto a faltar un davantal, un petit text, que subratlli aquest objectiu i parli breument de la distància temporal entre la publicació primera i l’actual.

Ana Díaz-Plaja

Fitxa

Tula, la tortuga

Escriptor/a: OLLÉ, M. Àngels

Il·lustrador/a: Fina Rifà

Lloc: Barcelona

Editorial: Associació de Mestres Rosa Sensat

Col·lecció: Mars

Pàgines: 32

Any: 2018

ISBN: 978-84-948436-3-1

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris