Tot el que sé de la gent

Presentació de la diversitat humana d’una forma intel·ligent, original i lúdica. Amb molt poc text, combinant l’explicació en tercera persona i uns personatges que s’adrecen al lector amb bafarades, el llibre transmet un missatge positiu i optimista. Presenta totes les formes físiques (alts o baixos, nassuts o xatos, peluts o calbs), les personalitats (porucs o valents, actius o tranquils, gregaris o independents), o els moments vitals (grans, joves, bebès) com un valor no únicament a respectar, sinó a valorar com a riquesa infinita de l’ésser humà.
Un llibre molt ben dissenyat, que la canalla llegirà amb gust i mirarà divertida. La compaginació alterna el text sobre blanc a la part superior amb il·lustracions fetes a base de taques de color i traç ràpid i informal. Tanmateix, aquesta lectora es pregunta si l’estil emprat en aquesta obra per l’esplèndid dibuixant que és Guridi és el més encertat per a l’objectiu perseguit. No ho sé. Ho deixo a la consideració dels lectors.

Ana Díaz-Plaja

Fitxa

Tot el que sé de la gent

Escriptor/a: COPONS, Jaume

Il·lustrador/a: Guridi

Lloc: Barcelona

Editorial: Combel

Pàgines: 30

Any: 2018

ISBN: 974-84-9101-392-1

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris