Rialles

«Un dia sense riure és un dia perdut.» A partir d'aquest lema de Charlie Chaplin, el nostre Charlot, podem veure i sentir diferents formes de riure: la manera sincera, la contagiosa, la cursi, la temible, la falsa... fins i tot crits d’animals que semblen riure, però que no ho fan. Els dibuixos a doble pàgina, fets amb un traç gruixut i simplificació de trets, s’acosten a l’humor i també a la tendresa. Cada pàgina té un punt vermell que connecta amb un giny que ens permet sentir les diverses rialles.

Ens trobem davant d’un llibre-llista, és a dir, organitzat amb escenes aïllades que constitueixen un repertori. És una modalitat tan coneguda com oberta a mil possibilitats innovadores. Aquest llibre pot ser un regal d’èxit per als menuts, que s’ho passaran molt bé prement els botons vermells i escoltant. Tanmateix, els més grandets captaran més bé les petites ironies sobre alguns tipus de riure.

Ana Díaz-Plaja

Fitxa

Rialles

Escriptor/a: COPONS, Jaume

Il·lustrador/a: Franceso Chiacchio

Lloc: Barcelona

Editorial: Combel

Pàgines: 24

Any: 2020

ISBN: 978-84-9101-552-9

Edat: per als més petits

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris