Primula Prim

Primula Prim és una història dolça com els croissants de mantega, els bunyols de canyella i les coques de pasta de full ensucrada. Primula Prim és, alhora, una història de fórmules màgiques i d'animals que parlen. Una història, en definitiva, que fa gust de Beatrix Potter, del seu univers literari i visual; de la tendresa dels contes amb conills, oques i gats com a protagonistes i la delicadesa de les il·lustracions.

Amb tot, cal dir que aquesta no és una història que sadolle o, almenys, no és el que es pretén, sobretot si tenim en compte que, arribada la primavera, Primula Prim, la pastissera de la deliciosa i temptadora pastisseria de Flairós d’Amunt, decideix no menjar ni una pasta més, tot mirant-se a l’espill gens convençuda del que veu.

Així, neguitós per aquesta situació, el senyor Prim li regala una capsa de bombons amb una especialitat a la qual no podrà resistir-se, perquè amb aquesta no haurà de renunciar al règim que s’ha imposat. Una nova proposta dolça que transformarà la línia de producció de l'establiment i, fins i tot, la relació amb el veïnat. Es tracta dels formidables Bombons Especials Prim, però quina estranya recepta deu haver seguit per arribar fins a aquest producte tan revolucionari? I quines en seran les conseqüències?

Amb text de Catalina González Villar i il·lustracions d’Anna Castagnoli, aquest àlbum il·lustrat es presenta com un conte afectuós i tendre que, com en les rondalles tradicionals, sorprèn amb un gir inesperat per recordar-nos la bellesa de la quotidianitat i la importància de cercar la felicitat ben lluny de dietes, miralls enganyosos i desigs infranquejables.

Clara Berenguer Revert

Fitxa

Primula Prim

Escriptor/a: GONZÁLEZ VILAR, Catalina

Il·lustrador/a: Castagnoli

Lloc: Barcelona

Editorial: Los Cuatro Azules

Any: 2018

ISBN: 978-84-947245-9-6

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris