Mira, mira més enllà

No és la primera vegada que aquesta autora i aquesta editorial ens ofereixen un llibre-joc destinat a observar i apreciar quines són les possibles travetes que ens pot parar la nostra percepció visual. O sigui que aquest llibre, de coberta cridanera i llampant, s’ha de tractar més com un entreteniment engrescador que no pas com una peça literària. I fóra bo que provoqués una lectura/joc compartit, tal com es fa amb les endevinalles de la tradició oral, és clar!

Navarro n’ha dirigit la idea i el contingut (molts dels reptes que planteja són ja clàssics) i el disseny, la maquetació i l’enginyeria de paper (hi ha pàgines amb recursos dels pop-up) van a càrrec de Núria Solà. El conjunt és estèticament molt agradable i atractiu, perquè les coses no sempre són com aparenten ser. Així es demostra en aquest llibre i s’explica a les darreres guardes, on hi ha les solucions als paranys de la suma de la geometria i el color.

Cadascun d’aquests reptes visuals ve acompanyat d’una frase interrogativa, tan breu com és possible, cosa que a vegades fa trontollar la comprensió dels més petits. Per això hem ubicat aquesta obra dins d’aquesta franja d’edat, amb el benentès que el seu contingut pot interessar a tothom, xics i grans.

Teresa Duran Armengol

Fitxa

Mira, mira més enllà

Escriptor/a: NAVARRO, Àngels

Lloc: Barcelona

Editorial: Combel

Pàgines: 24

Any: 2019

ISBN: 978-84-9101-548-2

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris