Menjars tradicionals de tot l'any: el calendari festiu-culinari per a totes les edats

Baula edita, per a pares i mestres, una bona eina nutricional (amb estil narratiu d’aventura màgica) per apropar la quit-xalla als costums i festivitats de la cuina catalana. El pròleg proper de Pere Tapias (cantant i gastrònom) es completa amb un recull d’històries divertides i imaginatives d’Elena Ferro sobre la tradició culinària a les nostres terres. En Sebastià Panarra, follet de les festes, fa de portaveu als diversos contes, i ens convida a participar-hi amb un somriure i un «Veniu?» optimista. Les il·lustracions de Subi acoloreixen, amb lleugeresa i simpatia, menjars, olors i sabors de cada estació de l’any (tardor, hivern, primavera i estiu). Una acurada i innovadora proposta editorial per obrir camins i oferir a qualsevol lector (petit i gran) tot un mar de receptes per elaborar i compartir.

Matilde Portalés

Fitxa

Menjars tradicionals de tot l'any: el calendari festiu-culinari per a totes les edats

Escriptor/a: FERRO, Elena

Il·lustrador/a: Subi

Lloc: Barcelona

Editorial: Baula

Pàgines: 77p.

Any: 2012

ISBN: 978-84-479-2535-3

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris