L'obra

Pel format encunyat, per les pàgines de cartró, per la informació de contracoberta que s’adreça als lectors com a «petits constructors»... aquest semblaria, de totes totes, un llibre d’imatges per als més petits de la casa, sobre les eines, les màquines, els professionals, els passos a seguir... i tot allò que té a veure i que intervé en una obra de construcció. Però és tan exhaustiu, tan minuciós, a ulls d’un profà en la matèria, que es fa extensible a qualsevol infant —o, fins i tot, adult— que hi estigui interessat —i diria que en són molts!— en el tema, o bé que vulgui aprendre la nomenclatura precisa i correcta dels diversos elements de l'obra. Als més grans, però, sí que els pot tirar enrere la il·lustració naïf i clarament infantil.

La proposta i la il·lustració de L'obra és clàssica; l’estructuració de la informació i la posada en escena són clares i sobretot pràctiques. No enganyen a ningú en l'objectiu que cerquen. Sense innovacions ni grans floritures, L'obra és un llibre que assoleix, amb nota i eficàcia, el seu objectiu: oferir informació bàsica i ampliar el coneixement del lector sobre el tema.

Pep Molist

Fitxa

L'obra

Escriptor/a: -

Il·lustrador/a: Diversos autors

Lloc: Barcelona

Editorial: Combel

Col·lecció: Els Docs en Forma

Pàgines: 14

Any: 2019

ISBN: 978-84-9101-595-6

Edat: primers lectors

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris