L'enigma de Vilagallina

Babulinka Books és un projecte editorial que busca submergir els lectors en l’educació emocional mitjançant la publicació d’àlbums il·lustrats amb textos i imatges de qualitat, com ara L’enigma de Vilagallina, d’Albert Arrayàs, un llibre divertidíssim sobre l’enveja. Aquesta és la història d’un poble especial on la mascota més popular no és altra que la gallina. Cada habitant en té almenys una, i viuen junts en harmonia i felicitat permanent fins que un dia, misteriosament, comencen a succeir tot un seguit de desaparicions estranyes. El risc de segrestar totes aquelles aus és molt elevat i sembla que només la senyoreta Plomacorta, la bruixa sàvia del lloc, coneix la fórmula adequada per descobrir el perillós malfactor. Amb tot, la celebració del concurs La Ploma Daurada, que premia la millor gallina de l’any, no facilita gaire la resolució de l'enigma.

Aquest relat que barreja l’humor, la fantasia i, fins i tot, alguns elements de la novel·la policíaca, es presenta amb unes il·lustracions alegres i de colors vibrants que combinen excel·lentment el llapis de fusta, l’aquarel·la i les tècniques digitals. Albert Arrayàs, creador incansable com és, captiva el lector des d’una suggeridora i atractiva portada i aconsegueix donar vida a aquest singular indret de simpàtics veïns i curioses mascotes amb un resultat visual senzill i delicat, tal com demana aquest text tan enginyós. Ara sols us queda, doncs, endinsar-vos en Vilagallina i resseguir les pistes per resoldre aquest misteri amb plomes. Que tingueu sort!

Clara Berenguer Revert

Fitxa

L'enigma de Vilagallina

Escriptor/a: ARRAYÀS, Albert

Il·lustrador/a: Albert Arrayàs

Lloc: Barcelona

Editorial: Babulinka Books

Any: 2017

ISBN: 978-84-945843-4-3

Edat: primers lectors

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris