L'aneguet lleig - Hansel i Gretel - La ventafocs

Vet Aquí un Gat és una nova col·leció de Combel adreçada als més petits en què l’editorial continua volent treure el màxim profit de la tecnologia. De nou utilitza codis QR per permetre la descàrrega de material, en aquest cas els contes clàssics que donen títol a cada llibre: L’aneguet lleig (3 anys), Hansel i Gretel (4 anys) i La ventafocs (5 anys), en versions plàcides i adaptades. Els contes els hem de descarregar mitjançant un QR, i escoltar-los en mp3. 

Cada títol està il·lustrat per una artista diferent. Teresa Ramos, Eva Sans i Raquel Bonita, respectivament, treballen amb traç i colors vius fets a mà, amb un art final totalment digital. Els continguts són d'Àngels Navarro, especialista i referent dels jocs d'enginy, i dels passatemps amb propostes innovadores per a tothom.

Els contes traspuen un esperit lúdic, de llibre de text, de passatemps i de llibre d’activitats de vacances. Hi trobem una sèrie d’activitats, jocs i exercicis d’observació ajustats als infants, força atractius gràcies a la bona feina de les il·lustradores. Els infants hauran de relacionar, buscar, dibuixar i omplir les diveses propostes fetes per l’autora.

Les fitxes són netes, força intuïtives i fàcils de seguir, si pot ser, amb l’apreciat acompanyament d’un adult per llegir els enunciats, atesa la tipografia. A les proves proposades, però, sí que trobem lletra de pal més adient a les edats.

La maquetació, acurada, és d’Albert Mas. Destaca la forma dels llibres, que segueix el contorn de la il·lustració de portada, com aquelles edicions encunyades dels Contes de sempre feta per la mateixa editorial, recordats per moltes generacions.

Els autors de les músiques són Àngel Martínez i Toni Ten, i les veus dels contes són de Dolors Martínez, Jaume Figueras, Júlia Figueras i Susanna Rubio.

Sergi Portela

Fitxa

L'aneguet lleig - Hansel i Gretel - La ventafocs

Escriptor/a: NAVARRO, Àngels

Il·lustrador/a: Teresa Ramos

Lloc: Barcelona

Editorial: Combel

Col·lecció: Vet Aquí un Gat

Pàgines: 32

Any: 2016

ISBN: 9788491010654 - 9788491010661 - 9788491010678

Edat: per als més petits

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris