La terra és casa meva

Lídia Serra ens diu en la presentació d'aquest treball que les cançons amb missatge constructiu i creatiu, cantades com a kirtans, eduquen el cor i la ment.

La terra és casa meva aporta a la col·lecció Cantem el punt de vista del ioga, mitjançant un cançoner il·lustrat d'onze peces amb partitures i un CD.

Potser la sèrie de cançons resulta un xic irregular. Potser en aquestes peces hi ha certa mancança de construcció i creativitat innovadora, però tot queda compensat per les dosis de delicadesa, estima i bon ofici que demostren el conjunt de l'obra i la seva edició.

Aquest cançoner de l'Associació El Ioga Educa combina temes populars amb d'altres de creació de l'autora o dels seus col·laboradors. Al CD, les veus d'Anna Rovira i de Maria Ribot són embolcallades sòbriament per la instrumentació de Juanjo Muñoz, que fa virtut de la senzillesa.

Un altre encert de La terra és casa meva és la il·lustració. Montse Ginesta li dóna qualitat i aixeca el nivell de la col·lecció; decora amb generositat el llibre i el CD amb harmonia, bon gust i millor humor. Plantes impossibles, noies voladores, arcs de Sant Martí i un bon motiu de coberta.

La mainada més menuda pot comprendre la majoria de les cançons i tampoc no costa seguir les indicacions per als jocs que acompanyen algunes de les peces, la qual cosa facilita que els lectors petits baixin de la cadira per gaudir d'una experiència alegre i relaxant.

Tàssies

Fitxa

La terra és casa meva

Escriptor/a: SERRA LÓPEZ, Lídia

Il·lustrador/a: Montse Ginesta

Lloc: Barcelona

Editorial: Baula

Col·lecció: Cantem

Pàgines: 40

Any: 2015

ISBN: 978-84-479-3040-1

Edat: primers lectors

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris