La fantàstica llegenda de la Jordina

Es tracta d’un petit àlbum escrit i il·lustrat per la mateixa autora que ens situa la llegenda de sant Jordi al món modern, però fent un canvi de personatges, de manera que el cavaller sant Jordi s’ha transformat en la Jordina, en comptes d’anar a cavall va en patinet, el drac és un alienígena, la Jordina el redueix amb un mirall i així tot un seguit de substitucions. El text fa moltes incursions crítiques al món adult.

El que resulta més interessant del llibre són les il·lustracions. Es tracta de dibuixos sobre un fons sempre negre, amb pocs colors, que destaquen d’una manera especial molt harmònica. Donen sensació de moviment, i alhora de misteri i d’alegria. Cada situació es desplega a doble plana i el text es troba inserit a les pàgines, formant part del conjunt. Creiem que valdrà la pena seguir la trajectòria d’aquesta il·lustradora.

Fitxa

La fantàstica llegenda de la Jordina

Escriptor/a: BRUNA, Joana

Il·lustrador/a: Joana Bruna

Lloc: Barcelona

Editorial: Ediciones Oblicuas

Pàgines: 28

Any: 2015

ISBN: 978-84-16341-40-5

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris