La ciutat modernista

L'editorial barcelonina Comanegra, que, com manifesta a la seva pàgina web, li agrada publicar llibres que donen a conèixer el nostre patrimoni cultural, ens ofereix amb aquest objectiu un nou títol, de format apaïsat, amb llom de tela i fendit, que el fa un bon obsequi.

La ciutat modernista, amb unes guardes interiors molt boniques, que ens podrien recordar l'enrajolat del terra d'un pis modernista de l'Eixample, ens fa un relat sobre el  Modernisme que va més enllà de l'àmbit arquitectònic i de les arts aplicades, com és habitual, i ens mostra també aspectes menys difosos com ara la dansa, la pintura o la literatura.

Un llibre fet amb cura, adreçat a un públic ampli: tant pot interessar a un públic infantil i juvenil com a un públic adult.

I un punt d'especial interès: La ciutat modernista incorpora la marca «Llibre Local.cat», que acredita que el cent per cent de la seva elaboració s'ha dut a terme amb professionals  i empreses del nostre país. Potser hauria de començar a ser una marca a potenciar.

Fitxa

La ciutat modernista

Escriptor/a: NOGUERO, Joaquim

Il·lustrador/a: Mar Cerdà

Lloc: Barcelona

Editorial: Comanegra

Pàgines: 32

Any: 2015

ISBN: 97884-9850-646-4

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris