La Rambla.

La Rambla ens convida a fer una passejada per un dels llocs més emblemàtics de Barcelona on s’apleguen els trets més cosmopolites i pintorescos de la Ciutat Comtal.
Ja des de les guardes del llibre hi veiem representats els seus 14 espais més significatius a mode d’auca. Després s’aniran desplegant llurs explicacions i descripcions amb l’estructura següent: una primera doble pàgina per a cada un amb el text corresponent i una segona amb una il·lustració característica i minuciosa de la Bayés a tot color, a l’esquerra, i la mateixa reproducció en blanc i negre, a la dreta, per tal que el lector pugui gaudir acolorint-la. Tot i així, en tractar-se de paper setinat pot dificultar el procés de coloració.
La narració en segona persona del plural i temps present, molt directe i de vocabulari senzill facilita la lectura i fa proper i comprensiu l’itinerari que s’hi contempla.
Aquest llibre pretén acostar els infants als aspectes més populars del barri i despertar l’estimació veritable per les seves arrels.

Eva Ferran

Fitxa

La Rambla.

Escriptor/a: PRATS, Joan de Déu.

Il·lustrador/a: Pilarín Bayés

Lloc: Barcelona

Editorial: Marge

Col·lecció: Gent i Llocs de Barcelona

Pàgines: 62p.

Any: 2006

ISBN: 84-86684-45-5

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris