L'Enfonsa Pirates

Primera edició en català de l’obra més famosa del gal·lès Jonny Duddle, que remet a la llegenda de l’illa de sant Brandà, actualitzant-la com cal i situant-la a l’esplendorosa edat d’or de la pirateria, és a dir, al segle XVIII en comptes del segle X.

Narrada amb una prosa rimada prou àgil, i amb una maquetació sovint avinyetada, Jonny Duddle invita el lector, ja des de les pàgines de guarda, a embarcar-se a bord d’un vaixell pirata per anar a la recerca del tresor (no caldria sinó!), seguint les insinuacions d’un músic de carrer que assegura que al bell mig de l’oceà hi ha una illa feta d’or... guardada, potser sí, potser no, per un monstre.

El traç tan caricaturesc com dinàmic, el ritme narratiu de les imatges a doble plana, els recursos emprats en l’ús del color o del traç en blanc i negre, l’absoluta expressivitat dels personatges i situacions, i, sobretot, aquell detall que no s'ha de perdre de vista i que ens manté tothora en estat d’alerta pel que pugui passar, fan d’aquesta aventura un molt bon àlbum, divertit i engrescador, de relectura obligada.

Teresa Duran Armengol

Fitxa

L'Enfonsa Pirates

Escriptor/a: DUDDLE, Jonny

Traducció: Bernat Cussó i Grau

Lloc: Barcelona

Editorial: Edicions del Pirata

Pàgines: 40

Any: 2017

ISBN: 978-84-911518-7-5

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris