Jo, Francesc de Verntallat

Aquest llibre presenta la biografia de la figura històrica de Francesc de Verntallat. Organitzada a partir de dates, del 1420 a 1480, i en forma de brevíssims capítols, l’autor  ens ofereix els aspectes més importants de la vida d’aquest interessant personatge. D’aquesta manera aprenem de forma sintètica on va néixer, quins van ser els seus referents geogràfics i socials, així com la seva significació i importància en la història de Catalunya.

El llenguatge emprat facilita l’aproximació a figures i aspectes de gran complexitat, sense rebaixar el to ni estalviar dades històriques autèntiques. Un bon recurs per a classe de socials o per a lectors afeccionats a les obres de no-ficció. Acompanyen esplèndidament el llibre les il·lustracions de Jordi Vila Delclòs, d’alt valor documental, plenes de detalls i amb un excel·lent domini de la tècnica mixta d’aquarel·la i llapis.

Fitxa

Jo, Francesc de Verntallat

Escriptor/a: FREIXA SERRA, Miquel

Il·lustrador/a: Jordi Vila Delclòs

Lloc: Girona

Editorial: Diputació de Girona

Pàgines: 24

Any: 2014

ISBN: 978-84-7706-070-3

Edat: a partir de 9 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris