Ioga

La intenció d'aquest llibre il·lustrat és ben clara: fer arribar el món del ioga als més petits. Massa vegades, els llibres que es fixen tant en l'objectiu acaben perdent les formes i el resultat acaba sent poc interessant. En aquesta ocasió, però, l'autora se'n surt prou bé. El plantejament del llibre és interessant, ja que juga amb la curiositat del lector, aporta reflexions adequades a l'edat i permet fer un aprenentatge força complet sobre el ioga d'una manera agradable i suau.

Les boniques il·lustracions de Maria Girón s'adeqüen perfectament a la temàtica del llibre i acaben sent una perfecta guia de com fer les postures més conegudes del ioga. A més a més, hi aporten color i respecten, en la majoria de pàgines, el fons blanc, que hi dóna pau i tranquil·litat.

Una guia de lectura tanca el llibre amb informacions més específiques i animen el lector a provar aquesta tècnica de relaxació. L'únic però seria més aviat estilístic: la història funciona prou bé ella sola, potser no caldria interpel·lar tan directament el lector amb preguntes directes que, a vegades, trenquen una mica el ritme i el sentit de la història.

Marc Rodríguez Juanola

Fitxa

Ioga

Escriptor/a: RAVENTÓS, Míriam

Il·lustrador/a: Maria Girón

Lloc: Barcelona

Editorial: Fragmenta

Col·lecció: Petit Fragmenta

Any: 2016

ISBN: 978-84-15518-48-8

Edat: primers lectors

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris