Inventari de contes

Aplaudiments. Tingueu l’edat que tingueu, sigueu de la mena de lectors que sigueu, feu lloc a aquest llibre dins la vostra biblioteca i la vostra memòria personal. Perquè s’ho val.

Tot i que no és gaire usual entre els mediadors recomanar contes breus per als adolescents, pressuposant que actualment més aviat els atrau la voluminosa narrativa de gènere fantasy, procureu que aquests contes els arribin a les mans, perquè l’autor s’hi mostra realment innovador, amb microrelats que a vegades no van més enllà del títol, o que no superen una línia. N’hi ha que tenen una forma rimada i poètica, i d’altres que presenten una taxonomia onomatopeica del soroll de menjar sopes. Tots voregen el surrealisme o l’expressionisme literari, més concís i suggerent, de manera que ni hi sobra ni hi manca res de res i es poden paladejar a pleret, d’un en un, participant com a lectors actius en la proposta textual.  I com que tots han rebut el regal d’unes il·lustracions i una maquetació de Júlio Aliau que encamina l’obra cap a la narrativa gràfica, tot plegat fa que, per fi, es puguin albirar nous horitzons dins la trajectòria de la LIJ catalana. Aplaudiments! Bravo! Bis!

Teresa Duran Armengol

Fitxa

Inventari de contes

Escriptor/a: MITJONS, Joan

Il·lustrador/a: Júlio Aliau

Lloc: Tarragona

Editorial: Piscina, Un Petit Oceà

Pàgines: 60

Any: 2015

ISBN: 978-84-606-5963-1

Edat: a partir de 13 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris