Hi ha un nen al lavabo de les nenes.

Es difícil trobar un llibre que destaqui entre el munt de narracions que tenen l’escola per escenari i un alumne per protagonista. Aquest ho fa pel fet de «sonar» real, que no vol dir dramàtic sinó creïble. En Bradley és un nen de deu anys, de tracte difícil, agressiu, i que s’exclou del grup. A l’inici, sembla que un nou alumne serà la solució perquè trobi com integrar-se al grup, però el paper salvador correspon a una nova psicòloga que l’ajudarà a superar les dificultats. Evidentment, no és fàcil; hi ha matisos, dubtes, que ajuden a entendre les reaccions dels companys i el comportament del noi. Només alguns pares de l’escola que opinen que és millor gastar-se els diners en ordinadors que en assessors psicopedagògics en surten malparats.
Sense didactisme ni maniqueisme, és un llibre que convenç i emociona, i al qual no pesa haver estat editat el 1987. Indicat per a mestres, psicòlegs i tots aquells que tracten amb infants.

Teresa Mañà

Fitxa

Hi ha un nen al lavabo de les nenes.

Escriptor/a: SACHAR, Louis.

Lloc: Barcelona.

Editorial: Cruïlla

Col·lecció: El Vaixell de Vapor. Sèrie Taronja

Pàgines: 223p.

Any: 2003

ISBN: 84-661-0672-3

Edat: a partir de 11 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris