Ha passat el circ

Una compaginació força clàssica (text a l’esquerra, imatge a la dreta), un text amb lletra lligada i unes il·lustracions que combinen el valor documental amb l’expressivitat conformen aquesta senzilla història sobre un circ que no té èxit i ha de mirar de sobreviure. Ho aconseguiran un parell de micos, espavilats i àgils, que capgiraran la situació i faran que el poble assisteixi a les funcions amb il·lusió i ganes...

El llibre es llegeix amb gust i amb facilitat gràcies a un argument ben travat, senzill però no simple, i a uns personatges simpàtics i ben ajustats a l’extensió i intenció de l’obra. I, parlant d’intencions, cal agrair que no s’hagi caigut en la temptació d’alliçonar-nos sobre ecologia ni instruir-nos sobre la inconveniència de veure animals que viuen engabiats i que mostren les seves habilitats. Afortunadament, aquí es tracta d’un circ dels de sempre, amb tots els seus ets i uts. I explicat amb la naturalitat i el bon estil de sempre del seu autor.

Ana Díaz-Plaja

Fitxa

Ha passat el circ

Escriptor/a: CARBÓ, Joaquim

Il·lustrador/a: Júlia Sardà

Lloc: Barcelona

Editorial: Baula

Col·lecció: Capsa de Contes

Pàgines: 32

Any: 2015

ISBN: 978-84-479-2913-9

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris