Els fils invisibles

La idea del fil com a connexió entre persones i històries ha estat treballada magistralment per autors com Davide Cali i Serge Bloch a El hilo de la vida, com Javier Sobrino i Elena Odriozola a El fil d’Ariadna (http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/resdetall_critiques.php?recordID=1241) o com Jérôme Ruillier a El papa, la mama, l’Aina i jo, per citar-ne alguns.

En aquesta ocasió els «fils» esdevenen poesia, per explicar els llaços invisibles que uneixen famílies, amics i amors. I és que de fils n’hi ha de tota mena: el fil de la vida, el fil encès, els fils invisibles, el fil de sol, els fils de colors, els fils de cotó, els fils d’estrelles, el fil viatger, el fil de lletres. I fins i tot una capsa de fils de diferents colors on cada color correspon a una emoció.

Amb una poesia senzilla, de rima assonant, se’ns presenta un llibre tendre i sensible, un àlbum il·lustrat on  les il·lustracions minimalistes, de registre infantil, afegeixen calidesa al text, amb unes il·lustracions juganeres que fins i tot, a les guardes del llibre, amaguen una història paral·lela.

En definitiva, un llibre  de composició elegant que desprèn molt d’amor. 

Montserrat Fàbregas Dachs

Fitxa

Els fils invisibles

Escriptor/a: TORRENTS, Montse

Il·lustrador/a: Matilde Portalés

Lloc: Sant Feliu de Guíxols

Editorial: Tramuntana

Pàgines: 28

Any: 2015

ISBN: 978-84-943046-4-4

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris