Els casos de l'inspector Formiga.

Ja anteriorment Joan de Déu Prats ens ha regalat amb el tema d’inspectors o detectius. Vet ho aquí amb El segrest de la primavera (guardonat amb el premi Joan de Déu, 1999) i El cas de la infantesa robada, ambdós de La Galera. Ara l’implacable inspector Formiga ha de resoldre un seguit de casos enigmàtics d’insectes més diversos, els quals són víctima de segrests, assassinats, enverinaments… produïts per insectes també amb connotacions criminals profundes.
L’estructura del llibre en capítols curts a mode de contes amb finals brillants (cadascun dels quals abasta un cas per resoldre), el llenguatge àgil i proper a l’entorn de l’infant i l’actualitat social, el bon ritme dels fets i la intriga corresponent, les subtils picades d’ullet amb l’humor característic de l’autor…, tot plegat aconsegueix que la lectura motivi fins al final.
No hi desmereixen les il·lustracions d’en Dani Giménez que, amb l’estil de còmic i dibuixades a ploma, hi encaixen com anell al dit.

Eva Ferran

Fitxa

Els casos de l'inspector Formiga.

Escriptor/a: PRATS, Joan de Déu.

Il·lustrador/a: Dani Giménez.

Lloc: Barcelona

Editorial: La Galera

Col·lecció: Grumets

Pàgines: 116p.

Any: 2004

ISBN: 84-246-9581-X

Edat: a partir de 9 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris