El senyor Abraçades.

«És curiós... per què no s’abraça la gent?» és un pensament del senyor Abraçades que ve a ser la idea central que mou aquesta novel·la per a primers lectors. Amb l’exageració d’una particularitat del protagonista, que va per la vida buscant a qui abraçar-se, Joan de Déu Prats vol fer arribar el missatge de la importància dels afectes, de l’exteriorització dels sentiments en un món sovint tan fred com el nostre, que és el mateix que es troba el senyor Abraçades i que se li gira tan d’esquena. Més que una novel·la, El senyor Abraçades, és un conte allargassat, excessivament monogràfic al voltant de la manera de fer del personatge i de la seva ànsia per les abraçades.
Així ho demostra també la il·lustració, la qual és difícil que aporti detalls complementaris al text. Aquesta ha de fer mans i mànigues perquè l’únic que pot mostrar, del dret i del revés, és el protagonista absolut.

Pep Molist.

Fitxa

El senyor Abraçades.

Escriptor/a: PRATS, Joan de Déu.

Il·lustrador/a: Fran Bravo.

Lloc: Barcelona.

Editorial: Cadí.

Col·lecció: Muntanya Encan-tada.

Pàgines: 60p.

Any: 2002

ISBN: 84-474-1109-5

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris