El rescat de la Diana

La Diana passa el cap de setmana amb la família a la casa que tenen als Pirineus. Decideix aprofitar la tarda i anar a la recerca d’una font. Un cop hi arriba, la curiositat la fa pujar una mica muntanya amunt. Una impressionant tempesta està a punt de descar-regar en aquella zona. Després de passar una estona en una cova, la noia en surt i reprèn el camí però es desorienta. Mentrestant, en Miquel, un jove bomber, desoint els consells del cap, emprèn la recerca de la Diana. Aviat la troba, però té la mala sort de caure malament i trencar-se la cama. Tots dos passen la nit al ras mirant de controlar la por i mirant d’infondre’s coratge. La conversa, els acudits, les confidències, la por silenciada però compartida creen entre ambdós una intimitat i una relació afectiva més profunda que si es coneguessin de molt de temps. Al final són rescatats i tant en Miquel com la Diana retornen al seu cercle, però conscients que han viscut una situació que ha creat lligams.
El llibre es llegeix bé, tot i que resulta un punt exhaustiu en les explicacions tècniques de com dur a terme el rescat, qüestió que de ben segur l’autor coneix de primera mà o ha documentat molt bé.

Marta Luna

Fitxa

El rescat de la Diana

Escriptor/a: REDON, Salva

Lloc: Barcelona

Editorial: Baula

Col·lecció: La Llum del Far

Pàgines: 120p.

Any: 2006

ISBN: 84-479-1482-8

Edat: a partir de 13 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris