El rap de la gallina Carolina.

No és que a la gallina Carolina li agradi el peix, és que és una gallina moderna i dinàmica —una artista in-dependent— que balla rap, porta piercings a la cresta i al bec i un tatuatge al cul.
Per culpa d’un clot al carrer, es trenca una pota i ha de fer repòs. Això li provoca un embussament dels budells i, tot i menjar molta fruita, verdura, pa de fibra i sucs, no aconsegueix millorar perquè el que li cal és moviment. Així que, bo i amb la pota enguixada, va a un gimnàs tot preparant-se per a una nova actuació. Quan arriba el gran dia, davant d’una munió de fans, comença a tenir esgarips de panxa i pon un ou de coloraines. Aquest esdeveniment li agrada tant que decideix repetir-ho més vegades. Així és com ara té una dotzena de pollets eixerits i marxosos que ballen a bon ritme. Un «Fama» en versió de musical gallinàcia.
Narració divertida i esbojarrada, amb rodolins, que convida a ser cantada i ballada a ritme de rap, i també a ser llegida.
Il·lustracions alegres, sense pretensions.

Eulàlia Ventalló

Fitxa

El rap de la gallina Carolina.

Escriptor/a: CASTELLANO, Pep.

Il·lustrador/a: Canto Nieto

Lloc: Picanya (València)

Editorial: Edicions del Bullent

Col·lecció: Cavallet de Mar

Pàgines: 30p.

Any: 2003

ISBN: 84-89663-96-3

Edat: primers lectors

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris