El poeta del vent

En Quim viu a la ciutat del vent i un dia el vent li fa arribar un full de paper on hi ha un poema escrit a mà... Aquesta bonica idea —la d’escampar poesia pels camins del vent— porta a un final dolç i bondadós. Crec que excessivament bondadós. Però la ingenuïtat no és dolenta quan el conte pretén transmetre una idea de solidaritat, i sobretot si parla de poesia i de poetes. Per tant, es tracta d’un conte rodó, un pèl forçat en el desenllaç, que entra bé i que pot provocar preguntes en un lector curiós i amb ganes de saber.
Molt expressives les il·lustracions de Lluís Filella, que no sols acompanyen el text sinó que el completen tot afegint-hi nous elements que l’enriqueixen i provoquen un somriure net al lector, com quan en Quim es troba que el vent li ha portat uns calçotets monumentals i ens els mostra en tota l’extensió i amplitud.

Josep Maria Aloy

Fitxa

El poeta del vent

Escriptor/a: PRATS, Joan de Déu

Il·lustrador/a: Lluís Filella

Lloc: Barcelona

Editorial: Cadí

Col·lecció: Muntanya Encantada

Pàgines: 48p.

Any: 2005

ISBN: 84-474-1130-3

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris