El misteri de Quintaforca.

Una obra a quatre mans, o més ben dit, a dos ordinadors, on els autors col·laboren de forma sincronitzada.
En Sergi, un advocat de poca volada, decideix presentar-se a oposicions. El destí el porta a un poblet de muntanya, que dóna nom al llibre, on ha de mantenir i vigilar un munt de ferralla: una instal·lació de telecomunicacions de vital importància. La fredor com és rebut pels poc més de cinquanta vilatans, rebecs a no remenar el món on viuen, el fa sospitar que alguna li amaguen.
La trama, desenvolupada amb lleugeresa, s’ennuega en algun punt, aturant-se en excés en descripcions a voltes inne-cessàries i passant ràpidament aquells moments àlgids que són vitals per a la narració, així com deixant alguns caps esfila-garsats que no s’acaben de cabdellar. Tot i això, els autors denoten un bon art en oferir pessics de misteri al llarg de la novel·la per anar aguantant l’interès del lector, ben con-dimentat amb un lèxic ric i, fet més que lloable, invitant a la lectura de llibres dels quals ells es declaren deutors, com La punyalada o El Quijote.

Joan Portell Rifà

Fitxa

El misteri de Quintaforca.

Escriptor/a: FÀBREGA, Xavier; HOMS, Ramon.

Lloc: Barcelona.

Editorial: Barcanova.

Col·lecció: Antaviana jove.

Pàgines: 183p.

Any: 2003

ISBN: 84-489-1212-8

Edat: a partir de 13 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris