Dragon girl. Un Sant Jordi Bestial

De text discontinu amb petits fragments narratius, diàlegs en bafarades i grans onomatopeies com en els còmics, amb unes il·lustracions de Votric vives, expressives, amb molt de moviment, punts de vista diferents, picats, etcètera, aquest gènere narratiu, que encara no hem acabat de batejar, és molt proper gràficament al còmic i utilitza recursos del món audiovisual i del literari, en la mesura que explica una història, amb uns personatges, un plantejament, un nus i un desenllaç...

La història és divertida. Un descendent del drac que va matar sant Jordi considera que el seu familiar va ser tractat injustament i que aquest fet reclama venjança. Així doncs, s'enfrontarà a la Gina, una bona lectora, que mirarà de fer-li comprendre les circumstàncies de la llegenda i que li mostrarà com és en realitat la festa de Sant Jordi. Acabaran creant una associació, Dragon Girl i Drac, que anuncia la continuïtat dels personatges en una sèrie amb més aventures.

Una col·lecció, doncs, d'entreteniment, feta amb gràcia, amb rigor, amb picades d'ullet còmplices als adults que hauran de comprar els llibres, i que té tots els elements que podrien convertir-la en una col·lecció d'èxit. 

Marta Luna

Fitxa

Dragon girl. Un Sant Jordi Bestial

Escriptor/a: MARTÍN PIÑOL, Joan Antoni

Il·lustrador/a: Votric

Lloc: Barcelona

Editorial: La Galera

Pàgines: 88

Any: 2017

ISBN: 978-84-246-5992-9

Edat: a partir de 9 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fer comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Il·lustració portada:
Daniela Martagón

Contacte Usuaris Política de cookies