Contes terrorífics de fantasmes.

Sota aquest títol els lectors no hi trobaran contes de por, sinó contes d’humor. Cinc contes que ens presenten els personatges típics del gènere –fantasmes de castells, esquelets al cementiri, cavallers decapitats– en situacions còmiques provocades per la incorporació d’elements actuals -espantadors de fantasmes a domicili, esperits que apareixen per assessorar sobre decoració, per exemple- i l’actitud de commiseració o educada ignorància dels «espantats».
L’autor, utilitzant els recursos propis de la paròdia que tan bé explota Oscar Wilde a El fantasma de Canterville, conte al qual ens remet aquesta sèrie de Joan de Déu Prats, ens ofereix unes narracions divertides i ben resoltes.
El llibre compta a més al seu favor amb dos elements remarcables: un, l’edició amb tapa dura, amb un format generós, i l’altre, les il·lustracions de Lluïsot que mostren el veritable to còmic dels textos (a destacar la modernitat decorativa que llueix la casa encantada de la darrera narració).

Teresa Mañà

Fitxa

Contes terrorífics de fantasmes.

Escriptor/a: PRATS, Joan de Déu.

Il·lustrador/a: Lluïsot

Lloc: Barcelona

Editorial: Ceac-Timun Mas

Col·lecció: Aventures Fantàstiques

Any: 2004

ISBN: 84-480-1777-3

Edat: a partir de 9 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris