Bona nit, Lluna; Els meus primers haikús

L'editorial vilanovina El Cep i la Nansa inicia la col·lecció de poesia Olívia amb dos títols de Núria Albertí il·lustrats per Mercè Galí. Cap de les dues autores és nova en el territori de la poesia: Albertí té molts títols d'obra poètica publicats en editorials diverses, i Galí ha il·lustrat textos de Lola Casas, Miquel Desclot, Joana Raspall...

L'editorial defineix la col·lecció dient que està formada per «llibres sensibles i poètics per als més petits». I aquesta és realment la sensació: cartró, puntes arrodonides, colors sense excessos ni estridències...

I els poemes. Els meus primers haikús recull set composicions d'aquest format, de temes diversos, que es mouen entre l'endevinalla, la descoberta, la sorpresa, la broma... Les il·lustracions són magnífiques, perquè ajuden a la interpretació dels poemes amb detalls augmentats que en clarifiquen el sentit.

Bona nit, Lluna recull també set poemes que tenen com a centre la nit, la lluna, la son... acompanyats d'il·lustracions suggeridores que contenen tanta poesia com els textos.

Poemes per escoltar, per llegir i rellegir, per dir de memòria, per mirar i remirar. Magnífics.

Fitxa

Bona nit, Lluna; Els meus primers haikús

Escriptor/a: ALBERTÍ, Núria

Il·lustrador/a: Mercè Galí

Lloc: Vilanova i la Geltrú

Editorial: El Cep i la Nansa

Col·lecció: Olívia

Pàgines: 14

Any: 2017

ISBN: 978-84-946346-2-8 i ISBN: 978- 84-946346-1-1

Edat: per als més petits

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris