Barzoolona: de safari per la ciutat

La idea i l'objectiu de Barzoolona em semblen originals i alhora genials: donar al·licients a les famílies per visitar i passejar per la ciutat amb nens. Els autors presenten vint-i-dos animals diferents que podem trobar en espais a l'aire lliure o a les façanes de Barcelona, una manera d'incloure un element lúdic i motivador en un passeig per la ciutat que pot convertir-se en un joc de pistes.

El llibre està concebut com a manual de camp. Cada capítol presenta un animal, i tots estan separats i presentats amb una atractiva il·lustració en color. Cada capítol té diverses parts, sempre les mateixes: una descripció de l'animal i del lloc on es troba, un apunt científic, un apunt curiós, els espais a visitar de  prop, altres exemplars de l'animal en altres punts de la ciutat o en edificis de l'arquitecte o escultor citat i una proposta de manualitat. Tota la informació és sintètica, però en consultar-la el lector té la sensació que el continent és un pèl massa petit per a tantes propostes i informacions de cada animal. Això provoca que la mida de les fotografies i de les lletres sigui petita i que no es pugui precisar una mica més amb algunes dades –per exemple, donar l'adreça dels espais que es proposen a més de l'espai triat–. Podria ser un manual encara una mica més atractiu del que ja és, però, sobretot, és un llibre útil i llaminer. 

 

Pep Molist

Fitxa

Barzoolona: de safari per la ciutat

Escriptor/a: FALCÓN, Laia

Il·lustrador/a: Jordi Duró

Lloc: Barcelona

Editorial: La Galera

Pàgines: 106

Any: 2017

ISBN: 978-84-246-5976-9

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fer comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Il·lustració portada:
Daniela Martagón

Contacte Usuaris Política de cookies