Aigua

En un segle tecnològic, veloç i «líquid», en què escola i família reclamen altes dosis d’adaptació i intel·ligència emocional per aconseguir el benestar dels menuts, Babulinka Books se'ns presenta com una aposta per crear llibres «emocionalment inspiradors» que fomenten l’autoconeixement i el creixement interior del lector.

L’àlbum il·lustrat Aigua ens conta una història protagonitzada per una colla d’animalets que habiten un poble al cor d’una vall. Un text amb un clar plus emocional i pedagògic, que posa sobre la taula el valor i la importància del treball en equip.

Opera prima d’Anna Aparicio, està escrita amb el ritme narratiu encadenat de les aventures de tall clàssic, i amb una tipografia i un lèxic de fàcil lectura. S'hi han de destacar les il·lustracions poètiques i delicades d’aquesta jove autora, realitzades amb tècnica mixta, i el disseny interpretatiu d’uns personatges amables i simpàtics.

Com a complement, al final del llibre hi ha una llista d’activitats supervisades per l’Associació ELNA per fomentar el treball col·laboratiu entre els menuts. A més, al web es pot previsualitzar el llibre pàgina per pàgina, i també descarregar una flor d’aigua com a regal en format pdf.

En conjunt, un llibre amb ànima que, com diu la gent de Babulinka, «pot acompanyar els nens en el bell, intens i emotiu viatge cap a l'interior», i recordar-los que junts sempre podem arribar més lluny.

Matilde Portales Raga

Fitxa

Aigua

Escriptor/a: APARICIO CATALÀ, Anna

Il·lustrador/a: Anna Aparicio Català

Lloc: Barcelona

Editorial: Babulinka

Col·lecció: Llibres per a l'Educació Emocional

Pàgines: 32

Any: 2016

ISBN: 878-84-945843-1-2

Edat: primers lectors

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fer comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Il·lustració portada:
Daniela Martagón

Contacte Usuaris Política de cookies