Contes de sempre per somiar

Temps era temps, els animals parlaven i s’explicaven contes, com ara «La llebre i la tortuga», «El lleó i el ratolí», «L’aneguet lleig», «Els tres porquets», «El cargol i l’herba de poniol» i «Les set cabretes i el llop», entre d'altres. Però vet aquí que en aquell temps que les bèsties parlaven les persones tampoc callaven, i així ens ho recorden algunes històries tan populars en la rondallística tradicional com per exemple «En Patufet», «La Caputxeta Vermella», «El gegant del pi» i «El vestit nou de l’emperador».

Contes de sempre per somiar és, en definitiva, un recull de narracions, una reedició dels clàssics més coneguts i que més agraden als infants, actualitzats i adaptats ara per Núria Font i Anna Paunar, perquè aquests puguin gaudir de nou de totes aquestes aventures. A més, els textos es presenten en llargades diferents per adequar-se a totes les edats de lectura i comprensió, com bé mostra la divisió de l’índex: contes curts, contes una mica més llargs i contes encara més llargs.

Efectivament, es tracta d’una col·lecció de relats fantàstics per fer somiar els més menuts en ser llegits en veu alta pels adults i perquè aquells nens i nenes que ja s’hagin iniciat en l’hàbit lector els visquin un altre cop. A més, s’acompanyen de les coloristes i tendres il·lustracions de Mercè Canals, que barreja els llapis de colors amb l’ordinador i ha disposat al final del llibre un mòbil per retallar i penjar. I això és tan veritat com que els contes mai no s’acabaran!

Clara Berenguer Revert

Fitxa

Contes de sempre per somiar

Escriptor/a: FONT I FERRÉ, Núria; PAUNER ESCUDÉ, Anna

Il·lustrador/a: CANALS

Lloc: Barcelona

Editorial: Cruïlla

Any: 2018

ISBN: 978-84-661-4375-2

Edat: primers lectors

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris