Cantem amb Dani Miquel

El darrer mes de novembre, Bromera va publicar un nou projecte de Dani Miquel. Aquesta unió entre l’editorial i el músic ha donat com a resultat un producte audiovisual atractiu i d’acord amb els temps, tal com expliquen els editors. Es tracta de Cantem amb Dani Miquel, una obra que incorpora alguns dels èxits del cantacançons valencià en un llibre DVD. Aquest format inclou una selecció dels temes més coneguts i aclamats pel públic familiar que acudeix fidelment als seus concerts, mitjançant un llibre amb les lletres de les cançons i un DVD amb una selecció dels videoclips més populars, com ara «Serra de Mariola», «La masereta», «Parla valencià» i «La cançó dels colors», entre molts altres. A més, juntament amb altres sorpreses amagades, té una funció de karaoke que farà les delícies dels més petits.

L'extraordinària capacitat de barrejar creació pròpia i tradició popular ha fet de Dani Miquel una de les veus imprescindibles del panorama musical valencià actual. La seua repercussió és innegable i, sense dubte, la clau d’aquest èxit rau en l'aposta per l'exigència de qualitat del seu treball, en la música, és clar, però també en l’edició. És per això que les seues publicacions, com ara aquesta, solen tenir el disseny, les fotografies i les il·lustracions de Joanra Estellés, amic i company de lluites quotidianes amb qui forma un tàndem creatiu realment simbiòtic. Amb aquest llibre, doncs, la parella artística torna de nou a la càrrega amb una obra que desborda energia musical i colorista gràcies a l’estètica personal i diferenciada d’Estellés, d’arrels també tradicionals però amb un segell contemporani, unes qualitats que són ja complicades de separar de la imatge que projecta Dani Miquel.

 

Clara Berenguer Revert

Fitxa

Cantem amb Dani Miquel

Escriptor/a: MIQUEL, Dani

Il·lustrador/a: ESTELLÉS

Disseny: ESTELLÉS, Joanra
Música: MIQUEL, Dani

Lloc: Alzira (València)

Editorial: Bromera

Any: 2017

ISBN: 978-84-9026-807-0

Edat: per als més petits

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fes un comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris