Voleu venir a l'entrega dels Premis Atrapallibres i Protagonista Jove?

imatge notícies

El proper dia 3 de juny, a les 10 del matí, tindrà lloc l'acte de lliurament del 14è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres 2018-2019 i el 23è Premi de Literatura Juvenil "Protagonista Jove", al Teatre Condal de Barcelona (Av. Paral·lel, 91 de Barcelona).


Les escoles i biblioteques participants que vulgueu assistir a l’acte cal que ompliu el formulari d'inscripció el més aviat possible i com a màxim fins al 15 de maig. Recordeu que les places són limitades!


Us anunciem algunes novetats d'enguany:

  • -Es farà un acte de lliurament conjunt, amb els grups de l'Atrapallibres i el Protagonista Jove.

  • -L'acte serà retransmès en directe via Streaming. Això permetrà que els centres i biblioteques que no puguin venir puguis seguir l'acte a través d'un enllaç que us facilitarem els propers dies.

  • - L'acte tindrà lloc al Teatre Condal, amb capacitat per a 650 persones. Això ha estat possible gràcies a un acord de col·laboració amb el Grup Focus. Cada grup haurà de recollir les seves entrades aquell mateix dia, una estona abans de començar l'acte i tindrà unes localitats assignades.

  • -La recollida dels diplomes es durà a terme a partir de dos representants de cada categoria.

  • -L'anunci dels guanyadors i l'entrega dels guardons la faran parelles infants i joves. Ells són el veritable jurat d'aquests premis i volem que també siguin de l'acte.


FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A L'ACTE DE LLIURAMENT

+Informació:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQ ...

Màster oficial Biblioteca escolar i Promoció de la lectura

imatge notícies

Ofert per la Facultat de Biblioteconomia i Documentació-UB i el grup Gretel - UAB el màster ofereix formació sobre les formes més efectives d'organitzar i fer funcionar les biblioteques escolars com a centres de recursos d'aprenentatge; sobre el disseny de plans de lectura de centre (PLEC); la selecció i ús dels llibres infantils i juvenils; la recerca i selecció d'informació, especialment a través de la xarxa; les formes d'enllaç i col·laboració cultural amb el context social; l'ús de les noves tecnologies per a aquests propòsits; així com el desenvolupament de projectes socials de lectura que incideixin en els hàbits de la població.

És semipresencial i inclou una part de pràctiques externes tutoritzades en biblioteques escolars o públiques.

El Departament d’Ensenyament reconeix el títol de Màster de Biblioteca escolar i promoció de la lectura per al perfil docent "Lectura i biblioteca escolar", un dels nous perfils d’especialista que poden ser reclamats per les escoles públiques per formar part del professorat del centres.

Animem a tots els docents i bibliotecaris/es que vulguin formar-se en aquest àmbit a apuntar-s'hi!

+Informació:
https://www.uab.cat/web/informacio-acade ...

CONSELL CATALÀ DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL
Mallorca 272 1ª, 08037 BARCELONA
93 487 45 25
clijcat@clijcat.cat

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris