23è Premi de Literatura «Protagonista Jove»

El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) convoca el 23è Premi de Literatura «Protagonista Jove» amb el propòsit d’estimular la lectura d’imaginació en els nois i noies.

A tal efecte, una comissió d’experts en literatura per a joves ha seleccionat els vuit llibres en català, quatre per a cada grup d’edat, que presentem en aquestes Bases a tots els centres d’ESO, de Batxillerat i biblioteques de Balears, Catalunya i País Valencià. 

La selecció de llibres s’ha fet d’entre els publicats des del maig de 2018 a l'abril de 2019.

L’objectiu del Premi de Literatura «Protagonista Jove» és aconseguir que el major nombre possible de joves llegeixin els llibres seleccionats; es constitueixin com a Jurat dins de cada centre o biblioteca, i els presentin i defensin davant dels seus companys i, entre tots, anomenin el que consideren millor. Es pretén que la veu dels joves es faci sentir, donant-los l’oportunitat de funcionar com a Jurat amb repercussió més enllà del centre escolar, de la biblioteca o del club de lectura.


Per participar-hi. Inscripció electrònica

Caldrà formalitzar la inscripció omplint el formulari de participació que hi ha en la web del ClijCAT (en aquesta enllaç). 


Si us plau, llegiu atentament les instruccions de la pàgina d'inscripció. Hi ha informació important a tenir en compte tant del procés d'inscripció, com del procés de votació electrònica.La pàgina d'inscripció romandrà activa fins al dia 31 de desembre del 2018.


Telèfon de contacte:
Sra. Marta Roig. Tel. 93 487 45 25 (matins) correu-e: protagonista@clijcat.cat 
Secretària Tècnica del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT)


Bases


Inscripció

La inscripció ha finalitzat el 30 de desembre del 2018.


Comissió d’experts:

Sra. Júlia Baena. Revista Faristol
Sra. Glòria Gorchs. Biblioteca Roca Umbert
Pep Molist. Revista Faristol
Sra. Veri Pena. Llibreria La Mulassa
Sr. Joan Portell. Revista Faristol

CONSELL CATALÀ DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL
Mallorca 272 1ª, 08037 BARCELONA
93 487 45 25
clijcat@clijcat.cat

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris