il·lusrtració PILARÍN

34è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

Mollerussa, de l'11 al 23 d'abril de 2018Arriba la primavera, i amb la primavera un nou Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, el trenta-quatrè: no són pocs, una meravella!


Un any més, Mollerussa serà la capital del llibre i la lectura per a infants i joves de tot Catalunya, i un any més, totes les novetats editorials hi seran presents; ens espera la meravellosa xifra de cinc mil llibres!


Autores i autors meravellosos vindran a explicar-nos la seva feina, les seves obres, hi haurà tallers, un festival i una marató de lectura en veu alta, jornades pedagògiques de mestres i trobades de bibliotecàries, exposicions, sessions de contes, etc. De nou serà una gran celebració al voltant del llibre i la lectura, i aquest any amb un dia ben especial com a cloenda: Sant Jordi, la gran festa del llibre a Catalunya. Una meravella!


Per si no ho havíeu endevinat, aquest any el títol de l'exposició monogràfica i lema del saló és «L'Aparador de les Meravelles»... només el sol fet de pronunciar-ho ja ens predisposa a obrir la boca embadalits. En aquesta mostra us presentarem alguns dels millors llibres que podem trobar, dins de vuit dels grans temes en què es classifica la literatura: amor, aventura, por, història, policíac, humor, ciència-ficció, realista i terror.


Sempre és una meravella, endinsar-se en el plaer de la lectura, però, per si no fos prou, el que ens espera en aquesta exposició és del milloret de cada gènere, que experts en literatura infantil i juvenil han triat per nosaltres. Segur que hi trobareu el vostre llibre, i això és meravellós.


Un any més, cal donar les gràcies a tots els agents implicats per la voluntat de continuar celebrant el saló: tècnics, il·lustradors, escriptors, bibliotecaris, editors, ponents i també totes i cada una de les persones i institucions que fan possible aquesta meravella.


Com sempre, us esperem a tots, als infants, als joves i als no tan joves. Veniu i mireu, quedareu... meravellats!


Anna Maria Macià
Presidenta del ClijCAT. Consell Català del Llibre Infantil i JuvenilDescarregar pdf

HORARI: De dilluns a divendres: de 9 a 13 i de 15 a 20 h.

Dissabtes i diumenges: d'11 a 14 i de 16 a 20 h.


Organitzen: ClijCAT i Ajuntament de Mollerussa.


Col·laboren: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, OEPLI, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i Diputació de Lleida


Altres col·laboradors: Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell.


CONSELL CATALÀ DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL
Mallorca 272 1ª, 08037 BARCELONA
93 487 45 25
clijcat@clijcat.cat

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris