Inscripció 17è Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres»


IMPORTANT

Moltes gràcies per participar en el 17è Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres». El següent text explica el procés de inscripció. Si us plau, llegeix-te'l atentament.


Instruccions d'inscripció i votació

• Les dades del registre no es podran canviar (exceptuant el nombre d'alumnes en la votació). Si sorgís algun problema o consulta, cal posar-se en contacte amb l'adreça electrònica atrapallibres@clijcat.cat o mitjançant el telèfon de la secretària tècnica del Clijcat: Marta Roig Tel. 93 487 45 25.

És molt important que el correu electrònic especificat en el registre estigui actiu i es consulti regularment. Totes les comunicacions es realitzaran mitjançant aquesta adreça i no es realitzaran amb d'altres adreces de correu electrònic.

El registre només és vàlid per a una edició del premi «Atrapallibres».


Procés d'inscripció

1. Quan s’hagi completat el formulari d'inscripció, i totes les dades siguin vàlides, apareixerà una pàgina de confirmació


inscripció

2. El sistema emetrà un correu electrònic confirmant la inscripció (Correu nº1). Guardeu aquest correu, ja que el necessitareu en el moment de la votació. Rebreu aquest correu electrònic en poques hores, si no és així cal posar-se en contacte amb l'adreça electrònica atrapallibres@clijcat.cat.


3. Uns dies més tard rebreu un altre correu electrònic (Correu nº2) validant definitivament la inscripció. En el correu hi trobareu el Codi de votació i un enllaç per activar aquest codi. Cliqueu l'enllaç, el vostre explorador d'Internet es connectarà amb la web del ClijCAT i carregarà la pàgina d'activació. Si tot és correcte, el procés d'inscripció haurà acabat. Guardeu aquest segon correu amb l'anterior, ja que el necessitareu en el moment de la votació.Procés de Votació

1. Del 4 del 4 al 15 del 5 del 2022 a la web del ClijCAT, s'activarà un enllaç per poder introduir-hi les votacions.

2. En el formulari de votació podreu confirmar o rectificar el nombre d'alumnes participants del vostre grup.

3. Abans d'emplenar el formulari de votació, heu de tenir preparats:
     • La clau de votació activada*. (activació de claus)
     • Els dos correus electrònics que vas rebre durant la inscripció.
     • El nombre definitiu de nens i nenes que participen.
     • El còmput total de punts emesos pel grup per a cadascun dels llibres.

4. Després d'emplenar el formulari de votació, apareixerà una pàgina de confirmació. Rebreu un correu electrònic confirmant el procés.


5. El veredicte del 17è Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres» es farà públic el dia 14 del 6 del 2022.


Inscripció

Anar al formulari d'inscripció

* Activació de la clau de votació.Quan vas fer la inscripció vas rebre un correu confirmant la inscripció. Uns dies més tard el CLIJCAT va enviar un segon correu electrònic (Correu nº2) validant definitivament la inscripció. Al correu hi trobaràs la clau de votació i un enllaç per a activar aquesta clau. Clicla l'enllaç, el teu explorador d'Internet es connectarà amb la web del ClijCAT i carregarà la pàgina d'activació. Si tot és correcte, el procés d'inscripció haurà acabat. Guarda aquest segon correu amb l'anterior, ja que el necessitaràs en el moment de la votació.

 

 

CONSELL CATALÀ DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL
Mallorca 272 1ª, 08037 BARCELONA
93 487 45 25
clijcat@clijcat.cat

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris