cab3
 
Crítica
 
>>
 
 

El rap de la gallina Carolina.

No és que a la gallina Carolina li agradi el peix, és que és una gallina moderna i dinàmica —una artista in-dependent— que balla rap, porta piercings a la cresta i al bec i un tatuatge al cul.
Per culpa d’un clot al carrer, es trenca una pota i ha de fer repòs. Això li provoca un embussament dels budells i, tot i menjar molta fruita, verdura, pa de fibra i sucs, no aconsegueix millorar perquè el que li cal és moviment. Així que, bo i amb la pota enguixada, va a un gimnàs tot preparant-se per a una nova actuació. Quan arriba el gran dia, davant d’una munió de fans, comença a tenir esgarips de panxa i pon un ou de coloraines. Aquest esdeveniment li agrada tant que decideix repetir-ho més vegades. Així és com ara té una dotzena de pollets eixerits i marxosos que ballen a bon ritme. Un «Fama» en versió de musical gallinàcia.
Narració divertida i esbojarrada, amb rodolins, que convida a ser cantada i ballada a ritme de rap, i també a ser llegida.
Il·lustracions alegres, sense pretensions.

Eulàlia Ventalló

 

Fitxa


Titol:
Autor:
Il·lustrador:
Editorial:
Lloc de edició:
Any:
col·lecció:
nº:
ISBN:
  El rap de la gallina Carolina.
CASTELLANO, Pep.
Canto Nieto
Edicions del Bullent
Picanya (València)
2003
Cavallet de Mar
10
84-89663-96-3
Comentaris

No hi ha comentaris


 
 


 
 
Índex   Articles   Crítica  Redacció  Contacte   Cercador   CLIJCAT 

L’elaboració d’aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

 

 

 


>>