cab3
 
Crítica
 
>>
 
 

El retorn de la cigonya

Us heu preguntat mai què se n’ha fet de la cigonya, ara que els nens ja no vénen de París? Doncs la veritat és que, des que està a l’atur, la Carmona ha dut una vida d’allò més arrossegada. Però l’atzar —i en Valentí, un ratolí que vol viure aventures— la posarà a prova quan es troba una bebè en un carreró ple d’escombraries. Com retornar-lo a casa seva? D’idees no els en falten, a la Carmona i al Valentí, però no n’hi ha cap que funcioni. Finalment, s’envolen tots tres cap al núvol on es feien els nens en els bons temps, i allí hi retrobaran en Nil, la cigonya de manteniment, que ha conservat les instal·lacions per si un dia la Carmona tornava. I tots tres trobaran una manera ben enginyosa de localitzar els pares de la nena i els la retornaran, satisfets d’haver estat útils i d’haver viscut una aventura de debò.
Una història simple —potser massa?— i lineal, narrada amb eficàcia i bon ritme, com correspon a una autora que ha fet bona part de la seva carrera com a guionista de cinema.

Mònica Baró Valoració del crític:
estrella

 

Fitxa


Titol:
Autor:
Il·lustrador:
Editorial:
Lloc de edició:
Any:
col·lecció:
nº:
ISBN:
  El retorn de la cigonya
MORA SANROMÀ, Amèlia
Òscar Julve
Edebé
Barcelona
2012
Tucà
21
978-84-683-0712-1
Comentaris

No hi ha comentaris


 
 


 
 
Índex   Articles   Crítica  Redacció  Contacte   Cercador   CLIJCAT 

L’elaboració d’aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

 

 

 


>>