Índex
Articles
Crítica
Editorial
Contacte
Cercador
 
Crítica
 
>>
 
 

imatges

Dragon girl. Un Sant Jordi Bestial

De text discontinu amb petits fragments narratius, diàlegs en bafarades i grans onomatopeies com en els còmics, amb unes il·lustracions de Votric vives, expressives, amb molt de moviment, punts de vista diferents, picats, etcètera, aquest gènere narratiu, que encara no hem acabat de batejar, és molt proper gràficament al còmic i utilitza recursos del món audiovisual i del literari, en la mesura que explica una història, amb uns personatges, un plantejament, un nus i un desenllaç...


La història és divertida. Un descendent del drac que va matar sant Jordi considera que el seu familiar va ser tractat injustament i que aquest fet reclama venjança. Així doncs, s'enfrontarà a la Gina, una bona lectora, que mirarà de fer-li comprendre les circumstàncies de la llegenda i que li mostrarà com és en realitat la festa de Sant Jordi. Acabaran creant una associació, Dragon Girl i Drac, que anuncia la continuïtat dels personatges en una sèrie amb més aventures.


Una col·lecció, doncs, d'entreteniment, feta amb gràcia, amb rigor, amb picades d'ullet còmplices als adults que hauran de comprar els llibres, i que té tots els elements que podrien convertir-la en una col·lecció d'èxit. 

Marta Luna Valoració del crític:
estrella

 

Fitxa
Fer comentari


    A partir de 9 anys
Títol:   Dragon girl. Un Sant Jordi Bestial
Autor:   MARTÍN PIÑOL, Joan Antoni
Il·lustrador:   Votric
Editorial:   La Galera
Lloc de edició:   Barcelona
Any:   2017
Pàgines:   88
Isbn:   978-84-246-5992-9
Comentaris

No hi ha comentaris


 
 

Crítiques de :
Últimes crítiques

Valoració del crític:
Fluix:
destacats
Correcte:
puntuació
Bo:
puntuació
Excel·lent:
puntuació
 
 
Índex   Articles   Crítica  Redacció  Contacte   Cercador   CLIJCAT 

L’elaboració d’aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

 

 

 


>>