Índex
Articles
Crítica
Editorial
Contacte
Cercador
 
Crítica
 
>>
 
 

imatges
imatges
imatges

El sisè sentit

Plantejar el dubte sobre què podem sentir més enllà dels sentits és un punt de partida interessant per endinsar-nos en una història reflexiva que presenta aquesta altra manera de sentir, que ens fa pensar en aquelles informacions que rebem de l’entorn i no obtenim mitjançat cap dels cinc sentits. Potser sí que caldria parlar d'un sisè sentit quan percebem que un amic pateix, quan podem saber què ens diu el vent, quan intuïm que està a punt de passar-ne una de grossa o quan estimem i ens sentim estimats.


Així doncs, estem davant d’una proposta literària introspectiva que aposta per una experiència estètica que permet endinsar-se de manera subtil i efectiva en el món de les sensacions, de la mà d’unes il·lustracions que tenen la mesura exacta per donar força al text amb una calma i una expressivitat delicioses.  


És especialment rellevant la generositat de mides del llibre, que contribueixen a la sensació d’amplitud i serenitat que la història demana. Alhora, és destacable la picada d’ullet metaficcional que trobem a les darreres pàgines del llibre.

Lara Reyes López Valoració del crític:
estrella

 

Fitxa
Fer comentari


    A partir de 7 anys
Títol:   El sisè sentit
Autor:   DE AHUMADA, Laia
Il·lustrador:   Mercè López
Editorial:   Petit Fragmenta
Lloc de edició:   Barcelona
Any:   2017
Pàgines:   40
Isbn:   978-84-15518-62-4
Comentaris

No hi ha comentaris


 
 

Crítiques de :
Últimes crítiques

Valoració del crític:
Fluix:
destacats
Correcte:
puntuació
Bo:
puntuació
Excel·lent:
puntuació
 
 
Índex   Articles   Crítica  Redacció  Contacte   Cercador   CLIJCAT 

L’elaboració d’aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

 

 

 


>>