Índex
Articles
Crítica
Editorial
Contacte
Cercador
 
Crítica
 
>>
 
 

imatges
imatges
imatges
imatges

Plouen poemes!

A la presentació d'aquest llibre, les autores diuen: «Aquesta antologia vol oferir als infants una oportunitat per dir, sentir, llegir o compartir poesia amb altres infants i amb els adults del seu entorn.» «S'hi inclouen textos creats específicament per a infants i altres que, inicialment, l'autor havia adreçat a un públic adult, però que presenten elements atractius per a lectors d'edats diverses.»


És un recull excel·lent on podem trobar poemes d'autors consagrats com Maragall, Verdaguer, Garcés o Martí i Pol; de poetes que han escrit especialment per als infants, com Desclot, Raspall, Casas o Vallverdú, i fins i tot poemes de nens i nenes que deuen haver tingut la sort de viure en un entorn on la poesia ha estat present.


L'edició és excel·lent: paper gruixut i de tacte agradable, cobertes amb solapes, il·lustracions acolorides de formes geomètriques, punts i ratlles. Són d'agrair, a més de l'índex general, els índexs de títols, d'autors, d'agrupacions temàtiques, i la bibliografia de referència.


Un llibre que hauria de ser present a totes les aules escolars, a totes les biblioteques, centres d'esplai, corals... i a totes les llars.


Llibreters, és un llibre de fons. No el tracteu com a novetat que passa, sisplau!   

Marta Luna Valoració del crític:
estrella

 

Fitxa
Fer comentari


    D´interès general
Títol:   Plouen poemes!
Autor:   DIVERSOS AUTORS
Trad / Adap :   (Selecció i preparació) Vanessa Amat, M. Carme Bernal, Isabel Muntañá
Il·lustrador:   Morad Abselam
Editorial:   Eumo
Lloc de edició:   Vic
Any:   2017
Pàgines:   128
Isbn:   978-84-9766-591-9
Comentaris

No hi ha comentaris


 
 

Crítiques de :
Últimes crítiques

Valoració del crític:
Fluix:
destacats
Correcte:
puntuació
Bo:
puntuació
Excel·lent:
puntuació
 
 
Índex   Articles   Crítica  Redacció  Contacte   Cercador   CLIJCAT 

L’elaboració d’aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

 

 

 


>>