Índex
Articles
Crítica
Editorial
Contacte
Cercador
 
Crítica
 
>>
 
 

imatges

Barzoolona: de safari per la ciutat

La idea i l'objectiu de Barzoolona em semblen originals i alhora genials: donar al·licients a les famílies per visitar i passejar per la ciutat amb nens. Els autors presenten vint-i-dos animals diferents que podem trobar en espais a l'aire lliure o a les façanes de Barcelona, una manera d'incloure un element lúdic i motivador en un passeig per la ciutat que pot convertir-se en un joc de pistes.


El llibre està concebut com a manual de camp. Cada capítol presenta un animal, i tots estan separats i presentats amb una atractiva il·lustració en color. Cada capítol té diverses parts, sempre les mateixes: una descripció de l'animal i del lloc on es troba, un apunt científic, un apunt curiós, els espais a visitar de  prop, altres exemplars de l'animal en altres punts de la ciutat o en edificis de l'arquitecte o escultor citat i una proposta de manualitat. Tota la informació és sintètica, però en consultar-la el lector té la sensació que el continent és un pèl massa petit per a tantes propostes i informacions de cada animal. Això provoca que la mida de les fotografies i de les lletres sigui petita i que no es pugui precisar una mica més amb algunes dades –per exemple, donar l'adreça dels espais que es proposen a més de l'espai triat–. Podria ser un manual encara una mica més atractiu del que ja és, però, sobretot, és un llibre útil i llaminer. 


 

Pep Molist Valoració del crític:
estrella

 

Fitxa
Fer comentari


    A partir de 7 anys
Títol:   Barzoolona: de safari per la ciutat
Autor:   FALCÓN, Laia
Il·lustrador:   Jordi Duró
Editorial:   La Galera
Lloc de edició:   Barcelona
Any:   2017
Pàgines:   106
Isbn:   978-84-246-5976-9
Comentaris

No hi ha comentaris


 
 

Crítiques de :
Últimes crítiques

Valoració del crític:
Fluix:
destacats
Correcte:
puntuació
Bo:
puntuació
Excel·lent:
puntuació
 
 
Índex   Articles   Crítica  Redacció  Contacte   Cercador   CLIJCAT 

L’elaboració d’aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

 

 

 


>>